dilluns, 1 de març del 2010

Sevilla acollirà un centre punter en la recerca contra el càncer

L'empresa americana Celgene, una de les empreses més grans del món en el camp de la biotecnologia, ha enunciat que instal·larà a Sevilla el seu primer centre d'investigació fora dels Estats Units. L'empresa preveu invertir 45 milions d'euros i contractar fins a 70 científics fins l'any 2012 en el centre que portarà per nom Celgene Institute of Traslational Research Europe (Citre), temps en què es preveu que el centre estarà ja en ple funcionament.

El Citre centrarà els seus esforços en l'elaboració de noves teràpies i fàrmacs contra el càncer i malalties minoritàries mitjançant 5 departaments d'investigació: biobanc de tumors bioinformàtica, epigenètica, cèl·lules mare placentàries i senyalització cel·lular. Al mateix temps, es crearan vincles de col·laboració amb universitats i centres d'investigació espanyols i europeus.

La inversió de Celgene suposarà nous llocs de treball per a especialistes en la matèria a nivell nacional i l'amplicació de recursos de les universitats que aconsegueixin col·laboracions amb l'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada